Akatire korkealaatuiset tuotantovälineet rengasteollisuudelle

Esimuotoilijat

Olemme erikoistuneet korkealaatuisten suulakepuristimen esimuotoilijoiden valmistamiseen rengasteollisuudelle asiakas piirustusten mukaisesti, mutta muokkaamme niitä valmistusmenetelmäämme vastaavaksi. Monipuolisen konekantamme ja ammattitaitoisen henkilökuntamme avulla varmistamme, että jokainen valmistamamme työkalu on toimiva ja korkealaatuinen.

Työskentelemme ”yhden aihion menetelmällä”, mikä tarkoittaa, että kaikki yksityiskohdat valmistetaan yhteen kiinteään aihioon. Näin saavutamme tiiviin kappaleen jossa ei ole vuotoja eri kanavien välissä.
Tämä takaa myös sen että kanavien väliset taipumat ovat hyvin pieniä.

Pystymme lankasahaamaan jopa 60-asteen kartiokulmaan, mikä mahdollistaa tuotannon haasteellisten esimuotoilijoiden valmistamisen yhdestä työkappaleesta. Lankasahaustekniikalla pystymme valmistamaan vaativia muotoja.
EDM-pora mahdollistaa pienien aloitusreikien tekemisen lankasahausta varten. Tällä menetelmällä pystymme tarvittaessa tuottamaan hyvinkin pieniä kanavia ja muotoja.

Koska kaikki kanavat on tehty lankasahauksella, reiät ovat kartiomaisia. Tämä tarkoittaa vähemmän turbulenssia kanavissa, jolloin vähemmän kumia tarttuu pintoihin, ts. vähemmän tahmausta ja se mahdollistaa pidemmän tuotantosyklin. Tuotantoajon jälkeen on esimuotoilijalle helppo suorittaa huolto, kun annat esimuotoilijan jäähtyä niin, että vulkanointi tapahtuu ja voit ottaa jähmettyneen kumiosan kanavasta ulos yhtenä kappaleena.

Emme ole keskittyneet tiettyihin tuotemerkkeihin suulakepuristimissa. Kaikki valmistajat ovat meille yhtä tärkeitä – tarjoamme palveluitamme vahvalla osaamisella jokaiselle asiakkaalle.

Innovatiivistä valmistusta – kaksi on yksi

Akatire_esimuotoilijat-rengasteollisuus-Akatools_2

Teräsvyöt

Meillä on patentoitu menetelmä teräsvöiden langanohjausrautojen eli reikärautojen valmistukseen.
Tämä uusi valmistusmenetelmä mahdollistaa kaikkien reikäkokojen valmistamisen ja reikien pintojenpäällystämisen, mikä lisää reikäraudan elinkaarta. Reikien ei välttämättä tarvitse ole pyöreitä, myös muut muodot ovat mahdollisia.

Tuotantomenetelmämme, lankasahaus, on kuuluisa tarkkuudestaan. Se varmistaa, että kaikki reiät ovat hyvin yhdensuuntaisia ja suoria. Toleranssit tehdään teräslankojen toleranssien mukaisesti. Rinnakkaiset, hyvin toleroidut reiät ovat myös vahva perusta hihnan tarkkaan optimointiin. Tuotantomenetelmämme tarkkuus mahdollistaa erittäin pienten kanavien suunnittelun reikien väliin. Jopa yli 200 lankaa on mahdollista valmistaa 8” teräsvöihin.

Valmistamme myös muita langanohjaimiin liittyviä osia, kuten lankaohjainpitimet ja huullosraudat .
Materiaalina käytämme kestävää Toolox 33 työkaluterästä, joka nitrattuna tarjoaa liukkaan ja kovan 0,1- 0,4 mm paksun pinnan. Se parantaa myös pinnan kulumiskestävyyttä, vähentää kitkaa ja antaa paremman väsymislujuuden.

Myös muut rengasteollisuuden tarvitsemat osat ovat valikoimassamme.

Varastopalvelu

Voidaksemme palvella avainasiakkaitamme mahdollisimman tehokkaasti, meillä on tiloissamme puolivalmisteiden varasto.
Varastointipalvelu antaa meille mahdollisuuden toimittaa asiakkaalle osia myös tiukalla aikataululla tuotannon jatkuessa keskeytyksettä, ilman pitkiä varaosien odotusaikoja.