Akatire-tuotteet ja ”from stock” palvelumalli vastaavat kansainväliseen kysyntään

akatire-akatools-tire-messut-akaan-tyovalinepalvelu-2020

Kiitos kaikille messuvieraillemme, joita tapasimme messuosastollamme. TIRE-messut olivat menestys, vaikka maailmanlaajuinen korona-virus vaikuttikin kävijämääriin. Monet isot rengastehtaat olivat asettaneet edustajansa matkustuskieltoon. Messujärjestäjä otti tilanteen hyvin vakavasti. Vieraiden ruumiinlämpö tarkastettiin portilla ja jokaiselta pyydettiin vahvistus omasta terveydentilastaan. Suosituksena oli välttää kättelyä ja messukassissa oli käsidesipullo jokaiselle.

Akatoolsin osastolla kuitenkin vieraili merkittävien rengasvalmistajien edustajia, jotka olivat todella kiinnostuneita tuotteistamme. Tapasimme myös rengasteollisuuden laitevalmistajien edustajia mm. Japanista, Saksasta ja Taiwanista. Kiinnostusta herätti tarjoamamme innovatiiviset valmistusratkaisut ja keskustelimme paljon mm. esimuotoilijoista, joiden kehitykseen olemme erityisesti panostaneet. Myös lankasahauksen mahdollisuudet ja mm. tarkkuus johti tarjouskyselyihin.

”from stock” palvelumalli sai hyvän vastaanoton, sillä sen vaikutus kohdistuu suoraan toimitusaikoihin. Palvelemme avainasiakkaitamme mahdollisimman tehokkaasti mm. varastoimalla tiloissamme puolivalmisteita. Varastointipalvelu mahdollistaa myös osien toimituksen tiukalla aikataululla asiakkaan tuotannon jatkuessa keskeytyksettä, ilman pitkiä varaosien odotusaikoja.

Suomesta ja muualta pohjoismaista oli mukana useita esittelijöitä mutta Akatools erottui joukosta erikoistuotteillaan. Saimme siitä useita mainintoja ja paikallisen messuavustaja Martinan kielitaidon avittamana keskustelimme pitkään mm. espanjalaisten ja italialaisten vieraiden kanssa.

akatire-akatools-tire-messut-akaan-tyovalinepalvelu-2020-2