Akatire Tire Expo 2019 messuilla 5.-7.3.2019

Hannoverissa Saksassa on parhaillaan käynnissä mittava rengasteollisuudelle suunnattu messutapahtuma Tire Expo 2019. Yli 5000 näytteilleasettajaa esittelee erilaisia materiaali- ja valmistusratkaisuja nimenomaan valmistavan rengasteollisuuden erityistarpeisiin.

Myös Akatools on mukana messuhuminassa esittelemässä erityisesti rengasteollisuudelle suunnattua patentoitua  työstömenetelmää: Akatire. Akatire valmistaa mittatarkat terälankojen ohjausosat teräsvöiden valmistamiseen mahdollistaen kaikkien reikäkokojen tekemisen sekä ohjainreikien pinnoittamisen.

Vaikka viimeinen messupäivä on vielä käynnissä, voidaan jo nyt todeta tapahtuman olleen menestys: olemme herättäneet todellista ja laajaa kiinnostusta johtavien rengasvalmistajien keskuudessa. Akatire on lunastanut jo nyt paikkansa markkinoilla tarjoamalla innovatiivisen näkökulman valmistusprosessiin. Tulevaisuus näyttää kirkkaalta ja meillä on korkeat odotuksen jatkoneuvotteluille. Kiitämme kaikkia osastollamme vierailleita!