Uusi kansainvälisempi yritysnimi: olemme nyt Akatools!

akatools akatire kipinaporaus lankasahaus tyokaluvalmistus

Olemme ottaneet käyttöömme uuden markkinointinimen Akatools mutta virallisissa yhteyksissä sekä postiosoitteissa käytetään edelleen nimeä Akaan Työvälinepalvelu Oy. Nimiuudistus auttaa meitä kansainvälisten suhteiden kehittämisessä ja uusien asiakasryhmien tavoittelemisessa. Nimiuudistuksen yhteydessä myös rengasteollisuuteen suuntautuva toimialamme sai nimen Akatire, joka kuvaa paremmin toimintasektoria myös Suomen ulkopuolella.

Tavoitteena nimiuudistukselle on tiivistää ja nykyaikaistaa yrityksen brändiä ja erottua kilpailutilanteissa sekä laajentaa ja tehostaa palvelujamme hienomekaanista tarkkuutta vaativilla teollisuuden aloilla. Akatools on yksinkertaistettu käännös virallisesta nimestämme mutta se on helpompi muistaa sekä lausua. Uuden nimen myötä uusimme myös graafisen ilmeemme ja julkaisimme verkkosivut www.akatools.fi. Myös sähköpostimme muuttuvat etunimi.sukunimi@akatools.fi muotoon. Lisäksi käytämme sales@akatools.fi osoitetta kansainvälisessä myynnissä.