Panostuksemme kansainväliseen kauppaan on tuottanut tulosta

akatire-akaan-tyovalinepalvelu

Strategiamme vuodelle 2019 oli kehittää erikoistumistamme rengasteollisuuteen ja laajentaa vientitoimintaa. Tire-messut Hannoverissa oli onnistunut ensiesiintyminen kansainvälisten asiakkaiden parissa. Onnistuimme luomaan luottamusta, josta tuloksena vuoden aikana toimituksia tehtiin kolmelle eri mantereelle ja neljännelle saatiin ensimmäinen tilaus.

Yhtenä kilpailutekijänä oli patentoitu Akatire -menetelmä valmistaa mittatarkat reikäraudat teräsvöiden valmistamiseen. Vahvuutemme tuotteiden valmistuksessa on osien kestävyys, tarkkuus ja toimitusaika.

Vuonna 2020 toteutamme edelleen päämäärämme tulla yhdeksi maailman parhaaksi esimuotoilijoiden valmistajaksi. Uniikki valmistusmenetelmämme esimuotoilijoissa mahdollistaa asiakkaillemme nostaa tuotannon tehokkuutta ja parantaa lopputuotteen laatua. Lisäksi esimuotoilijoiden huollettavuus paranee roimasti.

Toimimme laatusertifikaatin mukaisesti palvellen kaikkia asiakkaitamme vastuullisesti ja luotettavasti.