Tehostamme tuotantoprosessia uudella OKUMA -työstökeskuksella

Kannattavan kasvumme ja hyvän asiakaspalautteen tukemana investoimme uuteen OKUMA GENOS M460V-5AX koneistuskeskukseen. Kone tarjoaa tehokkaan prosessipohjaisen työstön lisättynä tarkkuutta parantavilla optioilla. Nopea ja tehokas karapöytä mahdollistaa samanaikaisesti 5-akselisen koneistuksen ja monimutkaisten muotojen monisivuisen työstön yhdellä kiinnityksellä. Pöytä on tuettu molemmista päistä, jolloin tukevuus saadaan säilymään kovemmissakin työstöolosuhteissa. Portaalityyppisen runkorakenteen ansiosta saavutetaan erittäin hyvät tarkkuudet, kun runkoon ei tule akselien liikkeistä johtuvia roikkumia eikä vääntymisiä.

Työstökeskus sopii ihanteellisesti muotti- ja valukappaleille ja se on suunniteltu erityisesti valmistamaan vaativia tarkkuusosia. Vahva kaksipylväinen rakenne, täysi 5-akselinen samanaikainen ohjaus ja lämpöstabiilisuus antavat sille kyvyn leikata helposti erilaisia materiaaleja.

– 400 mm pyöröpöytä
– max.kappalekoko halk. 600 x 400 mm